imorgon

praktiken idag gick kanon. tyvärr sista gången jag träffade sabina eftersom hon skulle sluta? eller jag vette fan hur det blev med det men jag fick iaf en jättegod tårta och kaffe så det va iaf ett +. haha

skulle komma tidigt imorgon igentligen för att få vara med på en kaffekurs tsm med hela gänget på amuse men alla var sjuka eller skulle till doktorn så det blev inget med det tyvärr. lite synd för jag såg verkligen fram emot det.
men som sagt så får jag säkert nått annat bra tillfälle att lära mig lite om kaffe tsm med klassen ist.

nu ska jag ringa min pojkvän och sedan blir det duschen. känner en svag doft av gammal tvål och svett från mig. känner mig ofräsh as hell.

/L

helt slut.

jag är trött, eller rättare sagt helt slut!
+ att jag börjar bli förkyld och jag blöder näsblod varje dag.
ge mig min fina vän jessica och en popcornskål så kommer jag genast bli som vanligt igen! hoppas jag, men jag får inter träffa den skiten fören imorgon och om inte det så blir det inte förens på måndag. känns åt helvete att inte hinna med sin bästa vän.



/L

bloglovin

sitter och läser bloggar på bloglovin just nu och ska alldeles straxt gå ner till köket och brygga kaffe åt mig så jag kanske blir lite pigg. har nämligen haft sömnproblem sen i lördags och har kanske sovit högst 4 timmar varje natt och det känns verkligen i ögonen och kroppen nu. hoppas verkligen jag får en rejäl skönhetssmömn inatt så jag är pigg och glad tills imorgon.

och föresten så är vädret helt underbart här hemma, man blir glad av att bara titta ut. dock så börjar solen gå ner nu och det kommer förmodligen bli pisskallt igen som vanligt.

/L

Amuse

andra dagen på prakitken avklarad och jag har faktist riktigt roligt tsm med sabina och sipell/sibell? har inte riktigt hunnit med att lära mig alla namn en men det kommer nog. haha

Jag praktiserar iaf på amuse, en restaurang i örebro med marint tema. riktigt mysigt ställe med fin utsikt över slottet, strömpis och nån park. god mat har dom också och man kan även komma dit och fika på nybakade pajer, kakor, muffins m.m.



/L


praktik

ska alldeles strax resa på min feta röv och packa lite inför första praktikdagen imorgon. känns lite nervöst eftersom jag inte hunnit prata med min handledare utan bara pratat i telefon med honom, som tur är verkade han vara en jätte trevlig och glad kille med skön humor. får hoppas det stämmer in på honom också. haha

får iaf se hur det blir med att sova hos min syster hela veckan, är inte alls speciellt pigg på det just nu utan vill hellre komma hem efter en tuff dag och ta det lugnt och inte behöva tänka på vad jag får och inte får göra i nån annans lägenhet, ifs så är jag och min syster precis lika slöa och grisiga båda två så det funkar nog riktigt bra förutom att vi skulle döda varandra efter några timmar. haha



/L

sitter ...

sitter hemma helt ensam och vräker i mig mat jag inte ens är sugen på.

gårdagen spenderades hemma hos svärmor och slutade hos pojkvännen. trevligt men det kunde vart trevligare eftersom jag var trött, hade huvudvärk och inte alls va sugen på att umgås med en hel drös av fulla pratglada människor utan hellre ville va hemma hos pojkvännen och mysa hela kvällen bara han och jag. men ibland blir det inte alltid som man vill.

/L

...

allt bara snurrar, jag vet inte om jag ska stå eller sitta. skratta eller gråta.
jävla skit är det enda jag vill säga även fast allt blivit bra? eller är det så?
blir allt bra om man säger förlåt? jag vet inte.
känns som jag inte vet nånting längre.
men man kan inte alltid va på topp och må bra hela tiden.
just nu är jag i en rejäl svacka i mitt liv och jag vill få bort den och kämpa vidare som aldrig förr. lära känna nya männsikor som inte är lika falska som dom jag har runtomkring mig vardagligen.

känner ni också så här ibland?

/L

Lunch/Middag

sitter och är lika trött som vanligt vid den här tiden.
har precis ätit lunch/middag och pratat lite med min underbara storasyster. blir allt till att sova där från mån-tors. trevligt trevligt.

nu blir det plugg och senare ikv kanske jag till och med färgar mitt hår om jag orkar. det ni!

Vilken hårfärg tkr ni är finast?

/L

Vårjacka

Rotade lite i garderoben och hitta denna lilla jacka hängandes på en galge.

kommer nog inte använda den så jätte mkt men lite kommer jag nog bära den iaf.

 

/L


Stress ..

just nu är jag fullproppad med läxor och massa prov, varken kroppen eller hjärnan orkar med och jag går med ständig huvudvärk och stora påsar under ögonen. livet är tufft ibland men när det är tusen saker i skolan och hundratrettio saker hemma så går gränsen. KILL ME, eller inte men det vore faktiskt skönt om man bara kunde dö i ca en vecka och sedan återuppstå pigg, glad och utvilad utan alla läxor och stressiga dagar.



/L

veckans ...

Här kommer 2 stycken bilder på veckans små inköp.

 

 

nu ska jag ner och sätta mig i soffan med godisskålen och prata lite med min bror som precis kom hit.

och efter det blir det min efterlängtade mjuka säng för lite underbar sömn innan den jobbiga skoldagen imorgon.

 

Hur ser eran fredagskväll ut?

 

/L


upptagen

Hej, jag har inte haft tid att blogga dom senaste dagarna nu. har varit mycket i skolan och så har jag tränat.
men ska försöka komma igång nu efter helgen eftersom jag ska ha en vanlig skoldag imorgon trots att det är lördag. jag vet, det suger! orkar inte om jag ska va ärlig men man måste så vafan, och lite extra servering gör ingen skada eftersom jag måste träna lite nu innan praktiken som är vecka 13.

/L

Örebro

Sticker alldeles strax iväg till örebro för en dag på stan med bästa vännen och stora systrarna.
måste även leta praktikplats och införskaffa mig nya solglasögon.
trevligt trevligt.

/L

Måndag + ny blogg

Måndag + en ny blogg, igen.

jag skaffade en ny blogg igen eftersom jag tog bort min förra på blogg.se och skaffade en på blogspot.com.
det var lättare att förstå blogspot.com och det va mkt som var bättre men jag är van med blogg.se så det kändes mest fel allting när jag försökte göra det jag brukade.

så nu har jag börjat om här på blogg.se och får vell hoppas att jag får många nya fina läsare som gillar min blogg?

/L

RSS 2.0